Trænger facaden til en renovering?

Vi udfører alt inden for facaderenovering, facadeisolering og udskiftning af facadebeklædning for private, erhverv, boligforeninger, skoler og institutioner.

Ud over at give bygningen et arkitektonisk løft, kan der være mange penge at spare ved en facadeisolering. Facaden er jo desværre tit en stor "kulde bro" på et hus eller en bygning, så derfor er det meget vigtigt, at der er "styr" på facaden.

Vores kundegruppe er primært private, erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligselskaber og større entreprenører. Vi kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe mv.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os for yderligere informationer, og for uforpligtende og seriøst tilbud på Jeres facade.