Trænger sommerhuset eller fritidshuset til renovering?

Har du sommerhus eller fritidshus på Sydsjælland og Møn såsom Karrebæksminde, Karrebæk, Enø, Ulvshale Strand, Askeby, Bogø, Borre, Stege, Råbylille Strand, Klintholm Havn, Bakkebølle, Svinø, Ore Strand m.v. og trænger sommerhuset til en renovering, så er det S.H. Byg du bør kontakte.

Mange sommerhusejere har brug for en lokal håndværker til forskellige former for renovering af sommerhuset – og det er lige her S.H. Byg Næstved og Møn kommer ind i billedet.

Vi har stor erfaring i at renoverer sommerhuse og fritidshuse, og tilbyder alle former for sommerhus renovering og energirenovering.

Det kan være alt lige fra:

Pris på renovering af sommerhus og fritidshus

Vi kommer selvfølgelig altid med gode råd om renovering af sommerhus og fritidshus, så man får den rette løsning til rette pris efter ønskede budget - lige fra starten - og giver et seriøst og professionelt tilbud til en yderst konkurrencedygtig pris.

Drømmer du om nyt sommerhus eller fritidshus? 

Det kan være en krævende proces at planlægge og bygge nyt sommerhus eller nyt fritidshus, og du skal tage stilling til mange spørgsmål som eksempel:

  • Hvilken type sommerhus vil du have?
  • Hvilke regler er der for byggeri?
  • Hvilke materialer skal du vælge?
  • Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?
  • Og mange mange andre spørgsmål…

Alt dette og meget mere, kan vi være behjælpelige med, så du træffer rette beslutning fra starten. Vi bygger individuelle sommerhuse og fritidshuse til din grund også efter egne ønsker og tegninger og kan varetage opgaven som hovedentreprise eller under entreprise.

Så har du brug for tilbud og pris på nyt sommerhus eller fritidshus - kan du trygt kontakte os. Vi kommer gerne og giver et seriøst og professionelt tilbud til en yderst konkurrencedygtig pris.

Udbygning, tilbygning og ombygning af sommerhus og fritidshus

Det kan også være, at dit sommerhus eller fritidshus er blevet for småt, og trænger til en udvidelse i form af en udbygning, tilbygning eller ombygning, så hele familien kan være samlet og hygge sig.

Vi tilbyder alt i udbygning, tilbygning og ombygning af sommerhuse og fritidshuse, og tilbyder den rette rådgivning og viden om diverse byggeregler materialer, design, størrelse, budget mv., helt ned i mindste detalje. 

Så har du brug for tilbud og pris på udbygning, tilbygning eller ombygning af sommerhus eller fritidshus – kan du trygt kontakte os. Vi kommer gerne og giver et seriøst og professionelt tilbud til en yderst konkurrencedygtig pris.

I GODE HÆNDER… Byggelove og regler

Der er mange bygningsreglementer og regler indenfor byggeri, hvilke vi selvfølgelig er 100 % bekendte med. Vi er medlem af Dansk Byggeri og derud over tilsluttet BYG GARANTI ordningen, som sikre dit byggeri.
Derud over har vi et bredt udvalg af dygtige og loyale samarbejdspartnere.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.