Stort set alle former tømrer- / snedkerarbejde

Vi beskæftiger os med stort set alle former for tømrer/snedkerarbejde, bl.a.:

Vi har desuden vores eget maskinsnedkeri, hvor vi kan udarbejde alle former for specielle opgaver - både nyt samt reparationer inden for snedker faget.

Vores kundegruppe er primært private, erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligselskaber og større entreprenører. Vi kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe m.v.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os i dag – og lad os se på opgaven – I vil få et seriøst og professionelt tilbud på Jeres tømrer eller snedkeropgave.