Dygtige og erfarne håndværkere

S.H. Byg Eftf. ApS er et tømrerfirma ejet af tømrermester Mikkel Hansen. Firmaet beskæftiger dygtige og erfarne håndværkere, der udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver - og med vores eget maskinsnedkerværksted skiller vi os ud fra mængden af andre byggefirmaer.

Vores kundegruppe er primært private, erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligselskaber og større entreprenører.

Profil

Vi udfører små og større opgaver i fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser, og lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde regler og bygningsreglementet. For os er det nemlig altafgørende, at kvaliteten er upåklagelig, og at alle aftaler, betingelser og leveringstider bliver overholdt.

Vi kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe mv.

Når I vælger S.H. Byg Eftf. ApS, kan I være sikre på, at arbejdet udføres efter alle kunstens regler.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os for yderligere information og uforpligtende & seriøst tilbud