Altid den bedste løsning

Er Deres vinduer og døre nedslidte og trænger de til en udskiftning eller renovering? Så kan vi tilbyde flere løsninger - men finder altid den bedste løsning.

Renovering af vinduer og døre

Ved renovering af vinduer og døre, kan vi bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, vinduesrammer, dørkarme, fugning udvendig og perfekt afslutning inde med lysninger og vinduesplader, og ydermere kan vi udskifte delvist nedbrudt træ.

Udskiftning af vinduer og døre

Ved udskiftning af vinduer og døre kan vi tilbyde levering, montering og udskiftning med færdigmalede elementer fra eget værksted og alle Danmarks førende fabrikanter - såsom: STM vinduer og Velfac vinduer.

Vi er CE godkendte og producerer selv vinduer og døre i specielle udformninger og mål på vores eget maskinsnedkerværksted.

Pænt og holdbart

Når vi udskifter og reparerer vinduer, sørger vi naturligvis for at holde den samme stil som resten af bygningen, så resultatet ikke bare bliver holdbart - men også pænt. Det er vigtigt for os at skabe et sammenhængende helhedsudtryk, så du bliver tilfreds med løsningen.

Vidste du - At 10 % af Danmarks samlede energiforbrug skyldes utætte og dårlig isolerede vinduer…

Få gjort noget ved kulden, varmeregningen og miljøet - og kontakt os for seriøst uforpligtende tilbud..

Vores kundegruppe er primært private, erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligselskaber og større entreprenører.

Vi kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe mv.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os i dag – og lad os se på opgaven, så får I et seriøst og professionelt tilbud vinduer og døre.