Alt inden for tag, tagrenovering, udskiftning af tag og tagbeklædning

Er det tid til Nyt tag - eller trænger det gamle tag til en renovering, så er S.H. Byg Eftf. ApS det rette firma til opgaven. Vi har mange års erfaring, og ved hvordan et godt og solidt tag skal laves.

Vi udfører alle opgaver inden for tag, tagrenovering, udskiftning af tag og tagbeklædning - lige fra ståltage, tagpaptage, tegltage og eternittage, tagisolering, udskiftning af tagrender og nedløbsrør.

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning.

Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give boligen et stilmæssigt løft. Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. S.H. Byg Eftf. ApS rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.

Vores kundegruppe er primært private, erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligselskaber og større entreprenører.

Vi kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe mv.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud – og lad os se på opgaven, så I få den rigtige tagløsning.