Mangler I ekstra plads?

Tilbygning eller udbygning af huset eller sommerhuset er en oplagt mulighed for at opnå ekstra nødvendige kvadratmeter. Tilbygning kan være en udbygning af stuen, en udestue, et kontor, et ekstra værelse eller et bryggers med mange af de funktioner der gør familielivet lettere. Men det kan også være en ny garage, vinterhave, terrasse m.v. Eller måske noget helt andet?

Tilbygning eller udbygning?

Vi udfører alle slags tilbygninger og udbygninger, så I får den ønskede plads - eller måske den garage eller udestue I altid har drømt om. Vi udfører også større tilbygninger for virksomheder, institutioner, skoler m.v. og kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe m.v.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os i dag – og lad os give tilbud på Jeres tilbygning eller udbygning - og lad os være med til at skabe den ekstra plads.