Udbedring af ALLE slags forsikringsskader

Vi har stor erfaring inden for bygningsskader af enhver slags – og tilbyder udbedring af alle slags forsikringsskader såsom vandskader, svampeskader, fugtskader, brandskader, hærværksskader/skader efter hærværk og indbrudsskader/skader efter indbrud.

Totalløsning af forsikringsskader

Vi samarbejder med en række andre firmaer, således at vi kan tilbyde en totalløsning ved skadeudbedring - og sørger for alt lige fra akut skadeservice til slutrengøring når skaden er udbedret.

Vores kundegruppe er primært private, erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligselskaber og større entreprenører. Vi kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe mv.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os i dag – og lad os se på skaden for Jer.