God kvalitet fra eget maskinsnedkeri

Ny trappe eller reparation af den gamle samt nye gelændere og reparationer... Trappen er en vigtig del af huset/bygningen.

Vi har i mange år fremstillet trapper af god kvalitet på vores eget maskinsnedkeri. Det har været alt fra ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper til halvsvingstrapper og indvendige trapper af forskellig stil. Vi løser alle opgaver med specielle trapper og gelændere både for private og erhverv. 

Vi fremstiller træ trapper af mange forskellige træsorter

Gelænder kan udføres i gammel stil med nogle få udskæringer i mæglere og medhåndliste i oliebehandlet træ. Er man mere til den enkle løsning, kan man også vælge et plankegelænder.

Vores kundegruppe er primært private, erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligselskaber og større entreprenører. Vi kører på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Møn, Lolland Falster og lokalområderne Næstved, Karrebæksminde, Fuglebjerg, Mogenstrup, Vordingborg, Præstø, Haslev, Faxe mv.

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.

S.H. Byg Eftf. ApS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid - til aftalte pris og med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

I GODE HÆNDER… Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Kontakt os for valg af rette løsning og specielle ønsker - og vi kommer med professionelt uforpligtende tilbud.